Zorgboerderij

't FramboZENHOF

Herbron jezelf

LIDMAATSCHAP

Ben je sociaalvoelend? Heb je het hart op de juiste plaats? Wil je lid worden van onze zorgboerderij?

Wij willen graag een gespecialiseerde dagbesteding uitbouwen voor time-outprojecten, mensen met een burn-out, mensen met een (postnatale) depressie, hoog sensitieve kinderen en kinderen met ADHD. Ons doel is om mensen tot zichzelf te laten komen te midden van de natuur.

Als vzw is het niet ons doel om winst te maken, wij willen enkel een aangename maar vooral noodzakelijke dagbesteding aanbieden aan mensen die daar nood aan hebben. Uiteraard brengt deze werking ook kosten met zich mee, wij zijn een sociaal gerichte organisatie en komen niet in aanmerking voor subsidies vandaar onze vraag om ons te helpen!

Wat doen wij? Eenmaal per jaar nodigen we onze leden samen met alle peters en meters uit voor een glaasje en een hapje en uiteraard voor een bezoek aan ons framboZENHOF. Zo kan je jaarlijks persoonlijk komen kijken waar jouw centen worden voor gebruikt. Tevens krijg je 10% korting in onze hoevewinkel alsook op onze verjaardagsfeestjes. Je ontvangt ook 3-maandelijks ons infoblad over het reilen en zijlen op onze zorgboerderij.

Je lidmaatschap via overschrijving

Schrijf jouw eenmalige bijdrage van 50€ over op rekeningnummer:

IBAN BE12 7360 5381 8492

Ondernemingsnummer: 0707.542.051

 

Alvast een welgemeende dankjewel!!!